Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

CSR

​I Lindhardt Steffensen Advokater arbejder vi ud fra en grundtanke om ”kvalitet og omtanke – det forpligter”. Vi føler os forpligtede til at yde den bedste juridiske rådgivning, men vi føler os også forpligtede til at hjælpe, hvor vi kan. Derfor arbejder vi med især social CSR, hvor vi yder juridisk bistand pro bono. Senest har vi involveret os i tre CSR-projekter, nemlig Det Grønlandske Hus, Retshjælpen i Norddjurs Kommune og Aarhus Lufthavn. 

Det Grønlandske Hus

Vi deltager i retshjælpen i Det Grønlandske Hus i Aarhus, hvor vi er tilstede en gang i måneden. Her yder vi juridisk bistand pro bono, og vi opererer som altid under tavshedspligt og respekterer anonymitet. Sammen med husets andre rådgivere, eksempelvis socialrådgivere, vejleder vi også brugerne og deres sagsbehandlere, hvis de står over for juridiske udfordringer.

Retshjælpen i Norddjurs Kommune

Vi deltager ligeledes i den offentlige retshjælp i Norddjurs Kommune – også kaldet Advokatvagten, som er åben hver torsdag fra kl. 16-17 (eller til alle har været inde, hvis der er mange). Det foregår i et mødelokale på Rådhuset i Grenaa, hvor vi sammen med to andre advokatfirmaer skiftes til at rådgive. Man kan henvende sig anonymt, idet man ikke behøver at opgive sit navn, såfremt man ikke ønsker det. Der kan spørges til alle former for juridiske områder, og hertil giver Lindhardt Steffensen råd og vurderer, hvorvidt man har en sag, det kan betale sig at gå videre med og forklarer, hvordan man kommer videre.

Aarhus Lufthavn 2.0 Initiativet

Lindhardt Steffensen Advokater har bidraget med juridisk bistand i forhold til indsamlingen og de​ juridiske forhold omkring initiativet. Vi har dermed hjulpet med set-uppet bag crowdfundingen, da det er vigtigt for os at styrke lokalområdet.

​Spørgsmål til advokaterne

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer

Lindhardt Steffensen Advokatpartnerselskab

​​​Østerbrogade 45

DK-8500 Grenaa

E-mail: mail@lsalaw.dk

Telefon: 88 33 46 46

CVR: ​39383047

Firmainformationer

Lindhardt Steffensen Advokatpartnerselskab

​​Dusager 10

DK-8200 Aarhus N

E-mail: mail@lsalaw.dk

Telefon: 88 33 46 36

Bliv ringet op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt